top of page

Privacy Statement

Inleiding

De Koffiesnor bezorgt overal in Nederland vers gebrande koffie. De Koffiesnor verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving. In dit Privacy Statement zijn de overwegingen hierover vastgelegd.

 

 

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten verstrekte persoonlijke informatie, alsmede data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van De Koffiesnor.

 

 

Autoriteit Persoonsgegevens
 

1. Hoe verzamelt De Koffiesnor persoonsgegevens?
De Koffiesnor behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. De Koffiesnor verzamelt persoonsgegevens bij een aankoop, als je informatie aanvraagt, ons een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

2. Welke persoonsgegevens verzamelt De Koffiesnor?
De Koffiesnor verzamelt contactgegevens zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Op basis van deze gegevens kunnen wij je beter van dienst zijn.

3. Waarom verzamelt De Koffiesnor persoonsgegevens?
De Koffiesnor verwerkt persoonsgegevens om je bestelling volgens overeenkomst uit te voeren. We slaan gegevens op om klachten en terugvorderingen te verwerken en voor onze klantenservice, bijvoorbeeld om vragen te kunnen beantwoorden.

De Koffiesnor verstrekt je gegevens nooit aan derden.


4. Jouw rechten: correctie, inzage en verzet
Je kunt te allen tijde en zonder kosten inzicht krijgen in jouw gegevens die door De Koffiesnor worden verwerkt en je gegevens desgewenst aanpassen / laten verwijderen.

5. Hoe beveiligt De Koffiesnor jouw gegevens?
De Koffiesnor heeft technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat je gegevens uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarmee je ze opgegeven hebt.

 


Cookies

Cookies zijn kleine databestanden die een internetbrowser op jouw computer opslaat. In cookies kan informatie over jouw bezoek aan onze site worden opgeslagen. De meeste browsers zijn standaard zo ingesteld dat ze cookies accepteren. Je kunt je browser zo configureren dat hij cookies weigert of vooraf om bevestiging vraagt. Als je cookies weigert, kan het echter tot gevolg hebben dat niet al onze functies storingsvrij werken.

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
bottom of page